. Cina ZT 3200K pangleyur printer 4 / 8pcs Kepala Konica 512I pabrik jeung pabrik |Warna badag

ZT 3200K pangleyur printer 4/8pcs Kepala Konica 512I

Katerangan pondok:

●ukuran print: 3.2m (Max 125 inci)

●Citak sirah:4 PCS Konica 512I

●Laju nyitak:

  • 45m³ / h
  • 30m³ / h
  • 22m³/jam

● Bahan cetak: PVC, Pilem, Kertas, Poto, Minyak, Kertas, Bulu jeung sajabana.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

3.2m ukuran tilu epson tx800 huluna uv roll to roll printer.

Spésifikasi pikeun ZT-3208DH UV

Ngaran Produk 3.2m uv roll pikeun printer roll
Modél ZT3208DH uv
Sirah printer 3 pc tx800 sirah
Laju 6 ngaliwat: 16sqm / h
5 ngaliwat: 20sqm / h
Resolusi maksimum 720*4320 dpi
Tinta KCMY 4 COLOR atanapi KCMY LC LM 6 COLOR
Jenis nyitak Kulit, kanvas jeung sajabana
software Rip Maintop pikeun standar, versi photoprint dx pikeun pilihan
Dimensi Mesin 4500mm * 850mm * 1420mm
dilengkepan hareup + tengah + Sistim manaskeun deui jero mesin
bagian baku unit nyoco kuat + luar manaskeun infra red & sistem manaskeun kipas + sistem nyokot up
Jangkungna citak 3mm-5mm adjustable
Beurat bersih 90kg
Beurat kotor 130KG

Keunggulan Produk

a.Nyata 3 LULUS percetakan ink-jet printer nu dumasar kana kapadetan mangsi wareg jeung jenuh

b.Saluran warna adjustable.And mantuan Anjeun pikeun extent hirup gawé sirah print anjeun babarengan jeung printer.

c.software kontrol bisa nutup nozzle nu cloged, mangka bisa nyitak sampurna printings.And fungsi bulu jarak huluna bisa nutupan jarak huluna dina posisi fisik.

d.Salah sahiji sistem kontrol papan pangalusna geus diuji dina printer urang, sarta leuwih ti 72 jam diuji saméméh shipping.guarantee kualitas pangalusna.

e.Sistem alarming otomatis pikeun tinta jeung bahan lack.Ink tekanan pompa adjustable, leuwih gampang pikeun ngabersihan sirah print atawa ngompa tinta, nyimpen mangsi jeung waktu anjeun.

Rincian produk

3,2m

Bahan aluminium henteu gampang deformasi, tahan korosi, sareng nganggo bahan anti tabrakan pikeun lancar.

温控仪(1)

nurutkeun bahan béda, kontrol bebas tina adjustment hawa, leuwih calakan, dibagi kana pemanasan hareup, pemanasan tengah, sanggeus pemanasan, ngabedakeun adjustment, desain humanized

jalma (1)
jalma (2)

Dijieun ku bahan baku impor , kalayan kualitas anu saé sareng nganggo umur panjang ayeuna.

Pemanas tiasa panas sareng garing bahan anu dicitak langkung merata.

jalma (3)
jalma (1)

Teu gampang deform, tahan suhu luhur, tahan korosi jeung gerakan lemes.

Ngahemat waktos damel, sareng gampang pikeun operasi sareng langkung stabil.

jalma (2)
jalma (4)

Hareup, tengah jeung deui tombol pemanasan, desain leuwih humanized, desain misah, nyieun bahan percetakan gancang, leuwih merenah tur lumrah.

Desain tombol humanized, tombol darurat bisa dieureunkeun dina kaayaan darurat, sarta bisa dieureunkeun iraha wae salila operasi.

jalma (5)
jalma (6)

Kabayang ramo mencét sacara efektif tiasa nyegah bahan percetakan tina bending.

Ranté sered bisu sacara efektif nyegah bising nalika nyitak bahan, tahan kana gesekan, sareng henteu leueur.

jalma (7)
jalma (8)

CNC Aluminium beam, maké-tahan, teu gampang deform, teu gampang corrode, sarta umur panjang

adjustment speed nyeuseup ngajadikeun bahan percetakan pas panel percetakan leuwih raket.


  • saméméhna:
  • Teras: