• banner01
  • banner_2
  • banner_1
  • company img
  • company-img-2

Ngeunaan Urang

Pabrikan printer inkjet kawéntar sareng pamasok

Anhui Big Color Digital Technology Co., Ltd. perenahna di Kacamatan Jiujiang, Kota Wuhu, Propinsi Anhui. Mangrupikeun ahli aktipitas parangkat lunak kaluaran gambar, panilitian sareng pamekaran peralatan, produksi sareng penjualan perusahaan. Perusahaan taat kana berorientasi pelanggan, panalungtikan sareng pamekaran salaku kakuatan pangrojong, kualitas salaku inti, pikeun nyiptakeun séri téknologi mayar-euyeub, produk kualitas stabil. Warna ageung ogé nawiskeun jasa adat sapertos produk program pangropéa parangkat, parobihan parangkat lunak sareng jasa cadang, anu bakal ngajantenkeun inpéstasi anjeun langkung nguntungkeun sareng bermakna.

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.